”Jane har en förmåga att på ett imponerande sätt se och arbeta med varje detalj i ett evenemang. Detaljer som i slutändan gör den stora skillnaden.”

- Marcus Jodin, Marknadschef BK Häcken och Gothia Cup

”Det är en stor tillgång att få arbeta med Jane Johnzon.  Jane är alltid oerhört ambitös samtidigt som hon förmedlar värme och glädje till publiken som konferencier och allsångsledare i Flunsåsparken.”

- Swicky Krantz, Enhetschef Kultur & Fritid Göteborgs Stad Lundby

”Jane är en underbar person att arbeta med. Kreativ, ansvarsfull, mångsidig och professionell. Hon sprider dessutom en massa energi till dig och projektet. Ser fram emot att samarbeta med Jane igen.”

- Fredrik Andersson, Generalsekreterare Partille Cup

”Jane Johnzon har varit värdefull för Borås City. Med stort engagemang och intresse har hon tagit sig an de uppgifter som hon fått. Hon har tagit stort ansvar och alltid levererat i tid till största belåtenhet. Vi är imponerade av hennes kunskaper och insatser, både bakom och på scen. Det vi framför allt har uppskattat är hennes positiva inställning, hennes flexibilitet och hennes goda värdskap. Hoppas att vi snart får möjlighet att arbeta tillsammans igen!”

- Birgitta Börjesson, Projektledare Borås City

”Jag har haft glädjen att arbeta med Jane vid ett flertal större sceniska event. Jane har en närmast outsinlig energi och jag vet att jag alltid kan lita på att Jane levererar vad som krävs i komplexa och krävande projekt. Som arbetsledare är Jane tydlig men empatisk och behåller alltid fokus på projektets syfte och mål. Jane har förutom en utomordentlig organisatorisk förmåga också en scenisk begåvning. Jag kan därför varmt rekommendera att anlita Jane för uppdrag som projektkoordinator, projektledare och konferencier.”

Malin Brandeby Berndtsson
Projektledare & Delägare Stage Direction AB
Nuvarande skolchef på Balettakademien i Gbg