Om jane

Med bas i Göteborg underhåller jag, Jane Johnzon på allt ifrån företagsfesten, i folkparken eller de större arenorna i stan. Ofta själv på scen, men även mer och mer bakom kulisserna via showkoncept och koreografier som koordinator eller producent.

”Jag är uppvuxen i en handbollstokig familj ute på Hisingen, Göteborg och har alltid varit aktiv i både handboll, fotboll och dans. Efter några års satsning inom handbollen var det dags att välja. Jag valde min andra passion i livet, dansen, där jag fick stå på scen och sprida glädje. Idrottshallarna byttes till Balettakademien, Danshuset och scener runt om i Göteborg.

Efter studenten byttes dansskolan ut mot Mallorca och nya utmaningar. En möjlighet som jag insåg kunde bli min start på någonting nytt, eller kanske en fortsättning på de jag redan hade påbörjat? Med strålkastarna som trygghetszon åkte jag från ö till ö. Fick uppleva, utmanas och utvecklas på SunWing Resorts scener. En berg och dalbana som jag idag är tacksam, glad och stolt över att få varit med om. Tiden fick mig att inse hur mycket hårt arbete det krävs för att komma dit man vill.

Så för min del har det blivit en kombination av artisteri och evenemangsledning. Mycket tack vare vissa personer som har vågat ge mig chansen, trott på mig och lämnat utrymme för mig att visa vad jag går för.

2009-2011 gick jag en utbildning i ämnet, Event Marketing – Evenemangsledning hos KYAkademien , numera Yrkeshögskolan Göteborg.

Idag arbetar jag som projektledare inom evenemang hos Ung Företagsamhet i Göteborgsregionen och frilansar som showartist/konferencier.” 

2007-2008 Showartist – SunWing Family Resorts

2009-2011 Event Marketing – Evenemangsledning hos KYAkademien , numera Yrkeshögskolan Göteborg.

2012 Kommunikation och Ledarskap steg 1, Dale Carnigie Training

2013-2014 IHM Business School – Business Management, Verksamhetsstyrning & Content Marketing

2013 Projektledare inom evenemang hos Ung Företagsamhet i Göteborgsregionen och frilansar som showartist/konferencier.